marți, 25 octombrie 2011

Invata sa pierzi!

Invata sa pierzi vieti, invata sa pierzi dorinte, invata sa pierzi prieteni, invata sa pierzi ore insir plangand, invata sa pierzi lacrimi(multeeeeee), invata sa pierzi notiunea timpului corect, invata sa pierzi lucruri de valoare, invata sa pierzi ganduri, invata sa pierzi mesaje de noapte buna si de miii de te iubesc-uri ( refuz si de data asta sa pun diacriticele..desi mi-as dori), invata sa pierzi sentimentul pasiunii cand te tinea in brate, invata sa pierzi sentimentul pasiunii cand te tinea de mana si nu iti mai dadea drumul, invata sa pierzi sentimentul pasiunii cand te saruta cu atata foc si patima...invata sa pierzi tot ce aveai , invata sa pierzi ca nu o sa ai niciodata un lucru pe care ti-l doresti nespus, invata sa te pierzi pe tine, invata sa il pierzi pe ...EL.


Desi pare extrem de greu, imposibil de realizat chiar, sincer eu cred ca se poate(chiar cred?:|). Da vere! Chiar cred.Incerc. Ma zbat. Ma zbat ca pentru mine o fac. Nu o fac pentru o muie de om care revine la mine ca si cum ar fi un caine ( mars du-te dracu' de javra imputita ce esti). Ma omule bun si cacat, invata sa pierzi, ca pierzi pentru tine :D! Oricum, imediat ce pierzi ( ei, nu chiar imediat, undeva pe acolo ), castigi ceva la loc.
Ma crezi? Da stiu.



Nu conteaza de cate ori cazi, conteaza de cate ori ai taria sa te ridici, chiar daca ti-ai pierdut ultima farama de speranta. :)

3 comentarii:

  1. Uneori conteaza si modul in care ne ridicam.

    RăspundețiȘtergere
  2. mda, si chiar atunci cand crezi ca nu poate deveni mai rau se intampla in sfarsit ceva(oricat de mic) bun. Pierzi, cazi, te ridici, te scuturi si mergi mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Blue Ala este cel mai important lucru;)!

    @Breathe. Caracterul unui om se modeleaza ori de care ori intalneste provacari care ii pune la incercare personalitatea. Ereditatea conteaza mai putin

    RăspundețiȘtergere

Macar fi sincer daca tot te chinui sa scrii ceva.